HOMEOVER ONSCONTACT
 

MERKEN

STIJLEN

Over ZonnebrillenStudio.nl

Op ZonnebrillenStudio.nl vind je niet alleen de "hardlopers", maar juist ook de aparte brillen met bijvoorbeeld net die afwijkende kleur of juist die polariserende glazen. Uiteraard vind je iconen van Ray-Ban als de pilotenbril, de Aviator en de Wayfarer ook, maar dan ook net even die andere uitvoering!

Zonnebrillen zijn, net als gewone brillen, de laatste jaren een hot mode item geworden. Ze geven uiting aan je persoonlijkheid en beschermen je bovendien tegen de zon. Die bescherming is de laatste jaren steeds meer nodig geworden door de toegenomen UV-straling in onze omgeving.

Al onze zonnebrillen dragen het verplichte CE keurmerk welke garant staat voor de juiste UV-protectie. De zonnebrillen van Ray-Ban en Prego, maar ook Arnette en nog enkele anderen bekende merken met grijs/groene "glazen" glazen, filteren bovendien een aanzienlijk gedeelte van het infrarood waardoor de warmte ontwikkeling achter de bril tot een minimum beperkt blijft. Dit is met name een groot voordeel voor contactlensdragers, maar ook vermindert het de risico’s van staar. Infrarood vergroot namelijk de kans op staar op de lange termijn.

Wij hebben bij de zonnebrillen de beschermingsfactor aangegeven d.m.v. iconen, zodat je afhankelijk waar je de zonnebril voor gaat gebruiken een overwogen keuze kunt maken.

MIJN ACCOUNT

Inloggen met:

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account?

ZonnebrillenStudio.nl

Hoofdstraat 192
6881 TM Velp
Telefoon: 026 3620327
info@zonnebrillenstudio.nl

ZonnebrillenStudio.nl:

  • Snelle levering (48 uur)
  • Uit voorraad leverbaar
  • Bedenktijd 14 dagen
  • Geen porto kosten
  • Een goed opgeleid team voor al je vragen
CopyrightDisclaimerPrivacy statement Website door InterXL